První zajímavá věc, kromě nového "sedmičkového" prostředí, které přináší řadu známých inovací (např. mp3/fotky - což zrovna od navigace osobně nepožaduji, podpora bt telefonování = s mým SE P1i jako hands free funguje skvělě - bohužel předčítání došlých sms se mi zatím rozchodit nepodařilo...atd.) v balení najdete toto:
https://www.tomtom.com/latestmap/check.php...ector=true
jakýsi letáček "Receive Free Services", na kterém je Vám přiděleno unikátní číslo, které po vyplnění na příslušném webu Vám zajistí přísun nejnovějších map - po dobu 30 dni ode dne, kdy začnete používat svůj GO 520/720.
Dále Tom Tom Map Share - jakmile zkontrolujete,že Váš GO obsahuje nejnovější mapu, tak máte na 1 rok nárok přijímat vylepšené mapy od ostatních uživatelů Tom Tom Map Share (samozřejmě volitelné).
A v neposlední řadě Aktualizace bezpečnostních kamer zdarma - jsou platné pro západní Evropu.
Praxe je taková, že poté co jsem výše uvedené kroky učinil, tak po upgrage aplikace TomTom Home na verzi 1.6 /květen 07/ mi to ihned nabídlo upgrade Aplikace na verzi 7.010, upgrage mapy Eastern Europe (ne jiná verze, ale pouze teď mapa má 107,5 MB - tedy více) a nakonec instalaci bezpečnostních kamer pro západní Evropu.
No, praxe ukáže, zatím to vypadá slibně, je to rychlé, chytá signál krásně, TMC-RDS v Praze a okolí(jinde jsem neměl možnost zatím vyzkoušet) téměř pořád zelený terčík...(Regina či ČR1)
Svoje POI jsem implantoval plynule bez potíží...
Nějaké dotazy?
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)