![Velmi šťastný :-D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Radary Kladno
Pravidla fóra
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
-
Re: Radary Kladno
Asi pojedu na výlet do kladna s AR ![Velmi šťastný :-D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Velmi šťastný :-D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Klidně to tam zkontroluj, jestli tam pojedeš...
...Bohužel nemohu opomíjet oficiální stránky města, když tam uvádí, že jsou radary funkční. A bohužel to mohou dělat schválně. Aby řidiči dodržovali rychlosti...
...Bohužel nemohu opomíjet oficiální stránky města, když tam uvádí, že jsou radary funkční. A bohužel to mohou dělat schválně. Aby řidiči dodržovali rychlosti...
- Scorpio_cz
Já jsem se podíval na bednu co je na Cyrila Boudy nad Sítenským údolím.
No, a bedna je - oproti původnímu stavu - otočená do opačného směru než úsekové měření.
Takže zatímco úsekové měření měří ve směru (a v úseku) od ulice Josefa Čapka k ulici Petra Bezruče, tak bedna
je otočená aby mohla měřit opačný směr - od ulice Petra Bezruče k ulici Ostravská přibližně v nístě konce mostu přes údolí
Jestli v bedně něco bylo nebo ne jsem neviděl ...
No, a bedna je - oproti původnímu stavu - otočená do opačného směru než úsekové měření.
Takže zatímco úsekové měření měří ve směru (a v úseku) od ulice Josefa Čapka k ulici Petra Bezruče, tak bedna
je otočená aby mohla měřit opačný směr - od ulice Petra Bezruče k ulici Ostravská přibližně v nístě konce mostu přes údolí
Jestli v bedně něco bylo nebo ne jsem neviděl ...
Tak v tom případě OK, takto jsem je zadal...
Takže téma zamykám, pokud někdo bude chtít odemknout, tak prosím požádat přes SZ... ![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)