Mudrunka píše:Gunajsi
![Velky úsměv :grin:](./images/smilies/icon_velkyusmev.gif)
![Jupí :jupi:](./images/smilies/icon_jupi.gif)
![Blázen :blazen:](./images/smilies/icon_blazen.gif)
![To nemá cenu!!! :zed:](./images/smilies/icon_zed.gif)
Mudrunka píše:Gunajsi
Asi by bylo dobré to teple lidsky bonzovat i s SPZ-kama, co ?Gumajz píše: ... Ale já na vašem místě bych případné stížnosti na styl jejich jízdy (ohrožování ostatních účastníků silničního provozu) adresoval na stránky http://www.aaa-taxi.cz ...
Já jel asi před 2 léty v pátek odpoledne do Brna... Což je adrenalinová záležitost, i pokud na D1 není zrovna žádná uzavírka, bouračka apod. ... No a ten pátek bylo obojího dost, takže jsem se neustále míjel s nějakým debilem v červeném Opel Astra s brněnskou SPZ... Předjížděl zprava, odstavným pruhem, jel hodně přes 130 a celkem jsem ho dojel asi 5x, když stál někde před zácpou v levém pruhu a čuměl jak vyoraná myš... Vzadu na autě měl webové stránky firmy (už si bohužel nepamatuju jaké), takže jsem se po návratu na ten web podíval, našel si jejich mail a napsal jim, že takového idiota, jako je řidič jejich červené Astry SPZ-XX-XX, jsem neviděl už hodně dlouho, a popsal způsob jeho jízdy...Gumajz píše:Co chceš dělat, když někdo hází špínu svým chováním na ty slušné....?? Je to asi jediná možnost....
Jel jsem tam pod Baranďákem krátce po tom, co se to stalo. Moc hezké, v tom nejhorším myslitelném místě "kamion" dřevařů, vezoucí pořádnou kulatinu, položený na boku, kmeny se válely po vozovce. A byl tam tak pěkně zapasovaný, to se holt pozná mistrScorpio_cz píše:.... vysypaných klád v myší díře..