nabíjení c510
nabíjení c510
Dobrý den chtěl jsem se zeptat když navigaci nabíjím v autě je možné se nechat navigovat během nabíjení ?
Mě tam skočí jen obrazovka připojení a to je vše.
Děkuji
Mě tam skočí jen obrazovka připojení a to je vše.
Děkuji
Re: nabíjení c510
Dotaz neni presny - podle toho, ze ti naskoci obrazovka pripojeni, bych to typoval, ze myslis nabijeni pres notebook (propojeni pres notebook) - pak navigace nefunguje. Ale nabijeni i navigace ti funguje pres pripojeni do zdirky od zapalovace - k tomu je preci navigace urcena
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Já navigaci koupil ne novou a dostal jsem k ní akorát kabel mini usb na normál usb to strčím do takové redukce a to do zdířky pro zapalovač a rosvítí se ikona připojení pc a tím jsem asi skončil .Co myslíte ?
Problem bud v kabelu, protoze normalne bys mel mit kabel do zapalovace se vstupem do zadni strany navigace a druhy kabel pro spojeni s PC - na jednom konci miniusb, na druhem normal USB. Doporucuji zabehnou nabo napsat do Picodas - http://www.garmin.cz/index.php?section=7001
a koupit si ten kablik do auta
a koupit si ten kablik do auta
Sygic, TT One mobile
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Může to fungovat stejně jako u něktrých PDA. Zařízení detekuje připojení USB kabelu a automaticky (celkem logicky) se snaží připojit. Lepší je použít přímo nabíjecí kabel do autozapalovače.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
A ještě prosím já mám teda nabíjení přes konektor mini usb ,ta druhá nabíječka se zapojí od autozapalovače do té zadní zdířky?Je taková hranatá a plochá a popřípadě kde ji koupím.Děkuji
Ano, kabel do autozapalovace je na strane pro navigaci opatren takovou desne placatou zatrckou, kterou strkas do zadni strany navigace. Kopupit doporucuji, jak jsem psal asi o 2 prispevky vyse, v zastoupeni Garminu pro CR - cili firma Picodas. Pokud ti link nefunguje nebo na nas koukas z nejakeho PDAcka, tak podstatne z toho linku :
Picodas Praha spol. s r.o. Svatoplukova 15 Praha 2 128 00 e-mail: picodas@vol.cz tel.: 224 936 340 fax: 224 936 341 otevírací doba prodejny: po - pá 8:30 - 17:00 písemný kontakt pro koncové zákazníky prodejny - e-mail: picodas@vol.cz
Slouzime lidu
Picodas Praha spol. s r.o. Svatoplukova 15 Praha 2 128 00 e-mail: picodas@vol.cz tel.: 224 936 340 fax: 224 936 341 otevírací doba prodejny: po - pá 8:30 - 17:00 písemný kontakt pro koncové zákazníky prodejny - e-mail: picodas@vol.cz
Slouzime lidu
Sygic, TT One mobile
Hi Všem GéPééSákům!!!
Od 11.1.2008 jsem hrdým majitelem c510 (konečně)
Řeším taky nabíjení.
1) Jak dlouho nabíjet přes USB?
2) existuje nějaká redukce na 220-12V pro použití klasické auto nabíječky? Kde koupím(Ostrava)?
3)Občas hrknu na této mojí historické motce a potřebuji na gps držák, existuje na moto?
r.v.1985 Suzuki GSX 750 Shar(NewKatana)mrkací přední světlo.
Zajímalo by mě jestli je nás v CZ mrkacích kyklopů víc!
Tisíce děkovných dopisů za fundovanou radu
Od 11.1.2008 jsem hrdým majitelem c510 (konečně)
Řeším taky nabíjení.
1) Jak dlouho nabíjet přes USB?
2) existuje nějaká redukce na 220-12V pro použití klasické auto nabíječky? Kde koupím(Ostrava)?
3)Občas hrknu na této mojí historické motce a potřebuji na gps držák, existuje na moto?
r.v.1985 Suzuki GSX 750 Shar(NewKatana)mrkací přední světlo.
Zajímalo by mě jestli je nás v CZ mrkacích kyklopů víc!
Tisíce děkovných dopisů za fundovanou radu
Garmin nuvi200, nuvi200w, nokia x6
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
K bodu 2 - při cestování používám následující napájecí redukci. Výborně se osvědčila pro různá zařízení - PDA, mobil a pod.
Označení :AC to DC adaptor, AC 110 - 220V/DC 11,5V, 550 - 650 mA. Made in China
Koupil jsem ji na webu přes nějaký e-shop, ale již netuším kde. Chce to trochu pohledat.
K bodu 3 - Brodit, http://www.sunnysoft.cz/, tam by se něco nenašlo?
Označení :AC to DC adaptor, AC 110 - 220V/DC 11,5V, 550 - 650 mA. Made in China
Koupil jsem ji na webu přes nějaký e-shop, ale již netuším kde. Chce to trochu pohledat.
K bodu 3 - Brodit, http://www.sunnysoft.cz/, tam by se něco nenašlo?
- Přílohy
-
- redukce.jpg (25.52 KiB) Zobrazeno 13275 x
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Doporučuji napsat do Picodasu http://www.garmin.cz/index.php?section=7001 nebo tam zajít, pokud bys z Ostravy jel, mají tam hafu různých držáků na všechny možné typy, uvažoval jsem to občas dát na kolo (už mi to pustilo ))), tak mi předváděli všechny možné držáky
Sygic, TT One mobile
Garmin nuvi200, nuvi200w, nokia x6