Ahoj.
Vie my niekto povedať či funguje tomtom na MT s operačným systémom WM 6.5 smartphone klasicky dislpaj / nie dotykový/
Konkrétne Samsung Omnia Pro B7330
Samsung Omia Pro B7330 a tomtom
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Samsung Omia Pro B7330 a tomtom
Pouze některé starší verze TT 6
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
- Scorpio_cz
Zdravím Jirásku a omlouvám se, budu trochu polemizovat - alespoň po technické stránce
Na přístrojích bez dotykového zobrazovače funguje TomTom 7.9xx, pokud mají alespoň 48MB RAM (20MB volných).
Chybějící dotykový zobrazovač je samozřejmě trochu na obtíž, ale :
- pro většinu základních funkcí (alespoň u verzí 7.910.9185 a 7.916.9189) lze použít kurzorový kříž
- tam kde je potřeba zadávat písmenka/číslice, tam buď HW klávesnice, nebo "fakecursor.exe" (freeware)
![Doutník :doutnik:](./images/smilies/icon_cigar.gif)
Na přístrojích bez dotykového zobrazovače funguje TomTom 7.9xx, pokud mají alespoň 48MB RAM (20MB volných).
Chybějící dotykový zobrazovač je samozřejmě trochu na obtíž, ale :
- pro většinu základních funkcí (alespoň u verzí 7.910.9185 a 7.916.9189) lze použít kurzorový kříž
- tam kde je potřeba zadávat písmenka/číslice, tam buď HW klávesnice, nebo "fakecursor.exe" (freeware)
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Jen polemizuj, respektive pouč neznalého. Já se zlobit nebudu. Domníval jsem se, že verze 7 jsou určeny pro zařízení s dotykovým displejem. Z toho jsem vycházel, nenapadlo mne, že to bude také "funkční" pouze pro "klávesy".
Sorry
I když z tvého popisu, takto to ovládat, to bych zešílel. Pamatuji, že minimálně jedna šestková verze však byla určena pro zařízení bez dotykového displeje. Nebyl to sice žádný ovládací luxus, ale pracovat s tím šlo.
![Zamyšlený :zamysl:](./images/smilies/icon_zamysleny.gif)
I když z tvého popisu, takto to ovládat, to bych zešílel. Pamatuji, že minimálně jedna šestková verze však byla určena pro zařízení bez dotykového displeje. Nebyl to sice žádný ovládací luxus, ale pracovat s tím šlo.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
- Scorpio_cz
Jirásku ano, ovládání není moc luxus, ale výběr v seznamech, a podobné funguje na kurzorový kříž / joystick - podobně jako ta 5/6 ne-dotyková verze. Bohužel na mém HP iPAQ 514 (WM 6.0) je HW klávesnice pouze numerická, na zadávání písmen nepoužitelná - a tam musím použít "fakecursor.exe", ale i to se člověk naučí.
Jako hlavní navigace to není úplně to pravý ořechový, ale když není nic jiného jezdit se podle toho dá.
Jako hlavní navigace to není úplně to pravý ořechový, ale když není nic jiného jezdit se podle toho dá.