koupim navigaci. moc se v tom nevyznam,takze mi staci kdyz mi bude ukazovat kudy,hlasove to nepotrebuji.nepotrebuju aby prehravala mp3 ani obrazky.
co se map tyka, tak CZ,D,SK,HR,SLO a Rakousko.
bud nekdo kdo prodava a nebo nove.
hazejte linky na shopy atd.
diky za rady a nabidky 8)
rada ohledne navigace
Re: rada ohledne navigace
na linky pouzi www.google.cz
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
pro umka
Když pominu formu dotazu (asi jsem citlivka, ale když po někom něco chci tak používám slovo prosím ), tak nejdřív využij dobré rady faltaka, potom si ujasni cenové relace, možnosti navigací a jejich využití. Poté se teprve ptej co by ti z vybraných návrhů poradili zkušenější. A nežádej ostatní, aby za tebe odváděli práci při hledání.
Hodně informací získáš i pročtením tohoto fóra - ale to chce číst !! .
EDIT: Ještě mne napadla poměrně laciná a spolehlivá verze, která ti nebude kecat do řízení - kvalitní atlas + buzola
Když pominu formu dotazu (asi jsem citlivka, ale když po někom něco chci tak používám slovo prosím ), tak nejdřív využij dobré rady faltaka, potom si ujasni cenové relace, možnosti navigací a jejich využití. Poté se teprve ptej co by ti z vybraných návrhů poradili zkušenější. A nežádej ostatní, aby za tebe odváděli práci při hledání.
Hodně informací získáš i pročtením tohoto fóra - ale to chce číst !! .
EDIT: Ještě mne napadla poměrně laciná a spolehlivá verze, která ti nebude kecat do řízení - kvalitní atlas + buzola
Naposledy upravil(a) Jirásek dne 9.5.2007, 18:46, celkem upraveno 1 x.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Tak, tak........ ta mladez dneska..... no jo no, nova doba.... jak zpiva Nohavica .... "mladi tu řádí jak na Klondiku..."
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM