Vtipy, nevšední situace, zábava
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vtipy, nevšední situace, zábava
Bez navigace zabloudíš ...
Kvalitní oprava vozovky v Půchově
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Doooooooost dobrý , dovolím si to dát na FB
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Kvalitní oprava vozovky v Půchově
Náhodou?!udělali i pěkný výjezd bez schodku. No a za stěračem asi upozornění, že si to má doasfaltovat na vlastní náklady.
Náhodou?!udělali i pěkný výjezd bez schodku. No a za stěračem asi upozornění, že si to má doasfaltovat na vlastní náklady.
Garmin nüvi 200, Xiaomi redmi 2
„Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: aby slušní lidé nedělali nic.“ Edmund Burke.
„Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: aby slušní lidé nedělali nic.“ Edmund Burke.
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi, kdo z vás to byl, přiznejte se.
http://www.novinky.cz/krimi/238131-ridi ... -zpet.html
http://www.novinky.cz/krimi/238131-ridi ... -zpet.html
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Jirásku, já byl svědkem toho, kdy policisté zastavili dámu (shodou okolností blondýnku) s terénním vozem v Pařížské ulici v protisměru, a když jí dávali pokutu, tak na ně "dáma" vřískala, že ona za to nemůže, protože jí tam zavedla navigace.....
A opravdu vřískala, protože jsem jí slyšel do nastartovaného auta přes zavřená okna....
A opravdu vřískala, protože jsem jí slyšel do nastartovaného auta přes zavřená okna....
Leda kulový, Pařížská je jednosměrná už tak strašně dlouho, že to musí být i v těch mapách pro Nokii . Bych jí tu navigaci ještě omlátil o makovici, aby se příště nevymýšlela.
Úplně to vidím - navigace: zahněte doleva. Blondýna: šup doprava. Tyhle fifleny snad vědí akorát to, kde mají ten svůj zdroj obživy, protože to je uprostřed...
Úplně to vidím - navigace: zahněte doleva. Blondýna: šup doprava. Tyhle fifleny snad vědí akorát to, kde mají ten svůj zdroj obživy, protože to je uprostřed...
TomTom GO 930T, NC 9.510, mapa Central Europe, RDS-TMC, 2x Brodit + ProClip
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
Protestuji v souladu s pravidly, manželka blondýna mi chce omezit internet!!!!vrána píše:...Úplně to vidím - navigace: zahněte doleva. Blondýna: šup doprava. Tyhle fifleny snad vědí akorát to, kde mají ten svůj zdroj obživy, protože to je uprostřed...
Všechno mě ukradli, nebo jsem to ztratil...
Buď v klidu, můj nejlepší kamarád (vyrůstali jsme spolu) má přítelkyni. Když byla blondýna, tak ji z legrace říkal UBB (pro ty, co nevědí - Úplně Blbá Blondýna). Byl jsem u nich na kafíčku, když se přihnala domů s vítězoslavným úsměvem, a povídá : Už nejsem UBB, nechala jsem se obarvit na hnědo...Kamarád nehnul ani brvou a povídá : Tím se nic neřeší..Stále jsi UBB. Když na něj zůstala zírat , tak to vysvětlil. -Úplně Blbá Bruneta-....Já málem spadl pod stůl ...Ona s ním kvůli tomu týden nemluvila...
Pro ty ostatní podotýkám, že se takhle štengrují v dobrém, jen z legrace, protože se jinak mají moc rádi...
A Jarýnku, manželce, řekni, že vlasy nic neřeší... Protože žena potvrzuje staré přísloví : Vlk mění srst, nikoliv však povahu....
Pro ty ostatní podotýkám, že se takhle štengrují v dobrém, jen z legrace, protože se jinak mají moc rádi...
A Jarýnku, manželce, řekni, že vlasy nic neřeší... Protože žena potvrzuje staré přísloví : Vlk mění srst, nikoliv však povahu....
Blondýnka začne během zkušební jízdy vylézat z okýnka.
„Co to vyvádíte, ženská?!” rozčiluje se instruktor.
„No, snažím se vyhodit blinkr, jak jste chtěl...
„Co to vyvádíte, ženská?!” rozčiluje se instruktor.
„No, snažím se vyhodit blinkr, jak jste chtěl...
Všechno mě ukradli, nebo jsem to ztratil...
Nevím jestli jsem to tu už někde nepsal, ale protože se mi moc líbí a člověk časem zapomíná takže....
Brunetka přiběhne za kámoškou blondýnou a vyděšeně jí říká: "Ty Božka, víš jak zase zdražili benzín? Blondýna na to: "Mně je to ale úplně jedno, já beru pořád za čtyřista"
Brunetka přiběhne za kámoškou blondýnou a vyděšeně jí říká: "Ty Božka, víš jak zase zdražili benzín? Blondýna na to: "Mně je to ale úplně jedno, já beru pořád za čtyřista"
Sygic, TT One mobile
Rakušanka poslechla navigaci. A skončila v jezeře
zase jedna umělkyně
http://www.novinky.cz/koktejl/239261-ra ... ezere.html
zase jedna umělkyně
http://www.novinky.cz/koktejl/239261-ra ... ezere.html
Sygic, TT One mobile