vykradač záznamů
vykradač záznamů
Objevil jsem jednoho vyžírku, který tady kopíruje záznamy radarů a snaží se je prodávat (https://www.poi-radary.eu/)
Jenže možná na tom webu jsou správně jen záznamy CZ. Protože když jsem cvičně zkusil Slovensko, je to hrůza. Jsou v tom zamíchané podjezdy (ještě k tomu s maďarským popisem) a hraniční přechody.
Přikládám jako ukázku. Musím jako ZIP, protože jako formát HTML to sem nejde.
Jenže možná na tom webu jsou správně jen záznamy CZ. Protože když jsem cvičně zkusil Slovensko, je to hrůza. Jsou v tom zamíchané podjezdy (ještě k tomu s maďarským popisem) a hraniční přechody.
Přikládám jako ukázku. Musím jako ZIP, protože jako formát HTML to sem nejde.
- Přílohy
-
- SK.zip
- (7.37 KiB) Staženo 1254 x
Garmin nüvi 56 Lifetime
Octavia 1.8T 110kW
Octavia 1.8T 110kW
Re: vykradač záznamů
Jako před lety nám vykrádal záznamy TomTom...
A pokračuje v tom dál, hajzl!
15/11 jsem sem přidal 5 nových radarů a od 25/11 je má ve "svém" seznamu taky.
15/11 jsem sem přidal 5 nových radarů a od 25/11 je má ve "svém" seznamu taky.
Garmin nüvi 56 Lifetime
Octavia 1.8T 110kW
Octavia 1.8T 110kW
Nejedná se žádné vykrádání záznamů. Co vím, tak jsem komunikoval @Gumajz a nic proti tomu neměl. Jedná se pouze o "službu" pro přímé vygenerování dat pro navigace. A všichni zasvěcení zdroje znají. Pokud s tím někdo má problém, není problém uvést zdroj, případně navrhněte co by tam mělo být, aby to nepůsobilo jako "vykrádání".
Pokud to máš dovolené, tak s tím nic nenadělám. Jen mi je divné, že se Gumajz v předchozím příspěvku o ničem takovém nezmínil...
Asi by to chtělo (ze slušnosti) nějakou zmínku o POI.CZ.
A pokud si dáš práci a nějaký radar sám nahlásíš, tak to už vůbec nebudu nic namítat...
Asi by to chtělo (ze slušnosti) nějakou zmínku o POI.CZ.
A pokud si dáš práci a nějaký radar sám nahlásíš, tak to už vůbec nebudu nic namítat...
Garmin nüvi 56 Lifetime
Octavia 1.8T 110kW
Octavia 1.8T 110kW
Ok, zdroje přidány. Může být?
Díky a omlouvám se.
Díky a omlouvám se.
Za mne stačí. Ale já tady tomu nešéfuju, resp. nefinancuju tenhle web. Třeba se vyjádří ještě někdo další...
Garmin nüvi 56 Lifetime
Octavia 1.8T 110kW
Octavia 1.8T 110kW
Já ho také nefinancuji...
Tohle vše náleží Henrymu....
Tohle vše náleží Henrymu....