Udělal jsem již databázi soukromáků nebo jsem mněl většinu již projetou tak jsem to tu pověsil ať se podělím s ostatníma. Svazovky mám taky zmapované ale nejsou veřejné,
jde o Jižní a Severní Moravu a část Jižních Čech a pár míst na Řekách Labe a Vltavy kde se zdržuji opravdu krásní kapři nad 15 kg ale nechci aby tyto místa byli vydrancované od masařů to ať si zajedou na soukromou vodu ( Kaprodrom ) každý rybář má svoje místa kde se ryby zdržují a jsou to tutovky my co chodíme do zaměstnání a nemáme tolik času na to abychom seděli u vody každý den a čekali až nám něco zabere, já si chci o víkendu dobře zachytat a to je třeba vědět kam na ně a tato místa bych určitě zveřejňovat nechtěl nemluvím o tom že je třeba si tato místa prokrmovat , můj seznam zaměřených míst je až příliš konkrétní na daná místa, jinak takový seznam existuje na Slovensku ( Rybářské revíry Slovenské Republiky ) je to mapa která stojí 15 euro a je v nabídce map pro Garmin .
PS. Jinak pokud budeš mít chuť něco vytvořit tak ti přeji ať se ti daří je to fuška musíš pracovat s mapou zjistit souřadnice ty pak následně převést pro navigace soukromáky jsem dělal půl roku doma po zimních večerech musel jsem navíc obtížně zjišťovat kontakty .
Karel C.
![Na zdraví :cheers:](./images/smilies/icon_nazdravi.gif)