Dík.
BTW neví někdo, jak je to s přebíráním těchto změn do map pro non-mapshare přístroje? Předává to TomTom dál Teleatlasu nebo je to záležitost čistě TomToma?
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Je jasný, že je to dlouhodobější... Ale ty opravy jsou dvojího druhu - jednak to, co jsem chtěl já, tj. normálně průjezdná silnice, co si pamatuju (30 let určitě ), a to by se mělo dostat i do map pro non-mapshare přístroje, a pak to, co opravoval třeba Míla, tj. silnice, která bude neprůjezdná pár měsíců a je tedy blbost dávat ji do mapy aktualizované 1x do roka...
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Víš co je zajímavé, že tu odbočku jsem zneprůjezdnil já a dělal jsem to ve stejné době jako tu jednosměrku. A podle Tvého screenu ji tam máš neprůjezdnou. Bavím se o té odbočce, ketrá je na mapě seznamu v křížení s volgogradskou označena zákazem.
Jo a dal jsem ji správně jak říkáš mezi všemi odbočkami.
Peugeot 206 1.1i 2004
TomTom GO 910(Apl. 8.204 ), RDS-TMC , Maps Western and Central Europe 815.2003
Tak jsem udělal další pokus. Vymazal jsem z adresáře s mapou ty dva soubory z opravama. (MapUserPatch.dat a MapServerPatch.dat ). Navigace byla po vymazání komplet bez jakýchkoliv oprav map, připojil jsem ji k TT Home a stáhnul opravy. A ... stáhli se pouze opravy názvů a silnice, které jsou jako neprůjezdné. Jednosměrky ne a to ani ty , které jsem zadal já sám.
Peugeot 206 1.1i 2004
TomTom GO 910(Apl. 8.204 ), RDS-TMC , Maps Western and Central Europe 815.2003