rovnake ikonky pre body poi, pomoc pls
rovnake ikonky pre body poi, pomoc pls
Zdravim,
mam tomtom 6 na symbiane ( nokia n80 ), a mam takyto problem:
- stiahol som si par skupin bodov z tejto stranky ( bankomaty csob, nejake diskoteky, free wifi hot spoty ) a v programe sa mi pre vsetky body z tychto skupin neukaze ich konkretna ikonka ale iba cerveny stvorcek, tak ked dam hladat body v okoli tak mi to vyhadze kopu stvorcekov rovnakej farby a neviem ich rozlisti ... vstavane body co boli v programe su pekne rozlisovane ...
neviete v com moze byt problem, resp. ako nastavim aby mi zobrazovalo len konkretnu skupinu bodov ktore som si vybral ?
predom ďakujem
... btw: ktora je aktualna najpodrobnejšia mapa pre slovensko - česko ... moja mapa pre svk. pise ze je len z 16 percent --- CR na 99
mam tomtom 6 na symbiane ( nokia n80 ), a mam takyto problem:
- stiahol som si par skupin bodov z tejto stranky ( bankomaty csob, nejake diskoteky, free wifi hot spoty ) a v programe sa mi pre vsetky body z tychto skupin neukaze ich konkretna ikonka ale iba cerveny stvorcek, tak ked dam hladat body v okoli tak mi to vyhadze kopu stvorcekov rovnakej farby a neviem ich rozlisti ... vstavane body co boli v programe su pekne rozlisovane ...
neviete v com moze byt problem, resp. ako nastavim aby mi zobrazovalo len konkretnu skupinu bodov ktore som si vybral ?
predom ďakujem
... btw: ktora je aktualna najpodrobnejšia mapa pre slovensko - česko ... moja mapa pre svk. pise ze je len z 16 percent --- CR na 99
Re: rovnake ikonky pre body poi, pomoc pls
Samozřejmě že víme, v čem je problém, nestáhl sis příslušné ikonky, a jsi asi 259., který se ptá na věc, která se tady 1001x řešila...
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
sorry ale dnes som tuto stranku len objavil,
takže si stiahnem ikonku zo zoznamu ikoniek viď hore lišta, taku aka je pouzita pri konkretnom baličku a nakopirujem ju kam ? tam kde kopirujem baliček bodov do tej istej zložky ?
ďakujem
takže si stiahnem ikonku zo zoznamu ikoniek viď hore lišta, taku aka je pouzita pri konkretnom baličku a nakopirujem ju kam ? tam kde kopirujem baliček bodov do tej istej zložky ?
ďakujem
Přesně tak,ale můžeš stáhnout i rovnou tu ikonu u té dané kategorie...
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
Ten návod je skoro na každý stránce. Jak to můžeš nevidět?
Je to v sekci "KNOWLEDGE BASE (VĚDOMOSTNÍ DATABÁZE)"
http://www.poi.cz/phpbb/viewtopic.php?f=28&t=1588
A to ani nemluvím o tom že je to 3 odkaz na všech stránkách ve fóru o TomTomu.
http://www.poi.cz/phpbb/viewtopic.php?f=3&t=871
Je to v sekci "KNOWLEDGE BASE (VĚDOMOSTNÍ DATABÁZE)"
http://www.poi.cz/phpbb/viewtopic.php?f=28&t=1588
A to ani nemluvím o tom že je to 3 odkaz na všech stránkách ve fóru o TomTomu.
http://www.poi.cz/phpbb/viewtopic.php?f=3&t=871
TomTom Go920 app: 9.510 + 8GB SD + RDS-TMC 4V00.010.2
Mapa: Europe 930.5563
TomTom Home 2.9.7.3256
Škoda Octavia 4x4 1.8T, 110 KW
Mapa: Europe 930.5563
TomTom Home 2.9.7.3256
Škoda Octavia 4x4 1.8T, 110 KW
Foxi,proč by někdo četl ??? Proč by se namáhal. Rychlejší a jednodušší je-zeptat se. A jak vidíš,funguje to. A tímto si ten dotyčný ověřil,že číst je nesmysl.
-
Tak už ho nechte. Je tady nový, má problém a nevšiml si, že už je to tady xkrát řešeno. Vám se nikdy nestalo, že jste neviděli něco, co Vám přímo bilo do očí?
TT GO930T appl 8.351
maps:Western_and_Central_Europe v835.2419
TTHome 2.7.2.1825
Peugeot 307 SW
maps:Western_and_Central_Europe v835.2419
TTHome 2.7.2.1825
Peugeot 307 SW
Ano,my jsme ti zlí,kteří by se vlastně za to měli omluvit....Himbajs,když jsem někde,kde to neznám,tak se rozhlédnu,a něco si přečtu,abych nebyl za blbce....A ne,že začnu něco stahovat a nestarám se,jak to funguje a podobně....Kdyby to tu nedělala většina nových,tak ani necekneme,tomu věř....A další spousta nových to nedělá. A těm tímto děkuji !!!
možte uzavriet uz som na to prišiel stačilo poradit, ze ich tam treba niekde dodatocne kopirovat
Ne dodatečně. Přitom,když stahuješ ten bod,tak klikneš na ikonu toho bodu,a uložíš ji do stejného místa,kam dáš ten bod. A ona se ti uloží se stejným jménem.
ano ano aj o tom viem fakčí to už okGumajz píše:Ne dodatečně. Přitom,když stahuješ ten bod,tak klikneš na ikonu toho bodu,a uložíš ji do stejného místa,kam dáš ten bod. A ona se ti uloží se stejným jménem.