Lidičky, koupil jsem si před týdnem MIO MOOV 360 a protože jsem řidič z povolání tak už je otestovaná vcelku slušně.
Přesto že je to má první navigace v životě a tudíž chyby v navigaci nemám s čím porovnávat, musím bohužel konstatovat, že vše co zde bylo o MIO 360 uvedeno je bohužel pravda. V kruháčích zas až takový problém nevidím,protože pokud mrknete i na displej, tak je tam odbočení jasně vyznačeno. Myslím ale, že mám daleko horší zkušenost kterou tady nikdo nezmiňuje.
Jedná se o dálniční sjezdy. Pokud totiž letíte 130 km/h navigace vám správně včas ohlásí sjezd z dálnice i počet zbývajících metrů, ale když už jste fyzicky u sjezdu, tak na displeji sjezd není ještě ani viditelný!!!!!!!!!!! To se pak těžko otáčí auto když přejedete! Ale jak říkám,nemám s čím porovnávat a líbí se mi její pohodlná a rychlá obsluha včetně rychlých výpočtů a přepočtů, takže si ji asi zatím nechám a budu doufat že v Miu provedou co nejdřív nějaké aktualizace. K uvedenému problému na dálnici vám jen mohu poradit že až vám Mio oznámí sjezd z dálnice, snižte rychlost tak na 80km/h, pak je to O.K. a odbočka se stihne na displej načíst.
![Šok :shock3:](./images/smilies/icon_sok.gif)