Podle fotek jsou to dopravní kamery a dokonce snad ještě nefunkční tak asi zrušit.
Číslo:9247 Osvoboditelů X Poděbradova.
Číslo:9248 Osvoboditelů X Štefanikova.
9247 a 9248 [C] semafor Louny
Pravidla fóra
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
9247 a 9248 [C] semafor Louny
TOMTOM ONE XL T CEEE-DACHI-Central and Eastern Europe 710.1571 +RDS-TMC
Re: Radar semafor Louny
Fakt je takový problém si přečíst jak se to má dělat ??? Začít nové vlákno,v jeho názvu číslo radaru,typ radaru,rychlost měření,místo měření,ulice. A jednotlivě...To se pak nedá hlídat,nehledě na to,že můžou být reakce na každý bod různé...Fakt je takový problém napodobit,jak to dělají ostatní ?? Prosím smazat toto vlákno....
Za smazání obou křižovatkových radarů se před zamčením přimlouvám (i když jsou zde zadány jaksi mimo pravidla). Nedávno jsem na oba v Lounech koukal (jiné tam nejsou) a pak jsem na ně trochu pozapomněl - oba dva jsou ty malé kamerky, takže si také myslím, že průjezd na červenou nemonitorují...
TomTom GO 950 Traffic RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: EU+US v845.2702
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Na žádost vrchního radarníka ZAMYKÁM
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Gumajzi, vlákno jsem nesmazal, pouze zamknul. Míla-p tam ještě něco připsal. Pokud to budeš chtít odemknout, tak napiš.Gumajz píše:Fakt je takový problém si přečíst jak se to má dělat ??? Začít nové vlákno,v jeho názvu číslo radaru,typ radaru,rychlost měření,místo měření,ulice. A jednotlivě...To se pak nedá hlídat,nehledě na to,že můžou být reakce na každý bod různé...Fakt je takový problém napodobit,jak to dělají ostatní ?? Prosím smazat toto vlákno....
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Re: 9247 a 9248 [C] semafor Louny
Přidal jsem Gumajzovi více práv na sekci Radary, takže může zamykat, odemykat vlákna atd. Nevím, jestli může upravovat i příspěvky, to musí vyzkoušet sám
Každopádně jsem změnil titulek prvního příspěvku, takže vyhledávání při kontrole duplicity jednou již odstraněných záznamů radarů by mělo fungovat. Jinak není problém, když v titulku jsou dva radary, ale musí tam být obě čísla...
![Zamyšlený :zamysl:](./images/smilies/icon_zamysleny.gif)
![Úsměv :usmev:](./images/smilies/icon_usmev.gif)
Každopádně jsem změnil titulek prvního příspěvku, takže vyhledávání při kontrole duplicity jednou již odstraněných záznamů radarů by mělo fungovat. Jinak není problém, když v titulku jsou dva radary, ale musí tam být obě čísla...